Het ontstaan van Beerworld

Een webshop met een ambitie om de liefde voor speciaalbier uit te dragen. Dat verwachten wij van ons bier en dat mag jij als klant van ons verwachten. En dat maakt speciaalbier zo speciaal.

Beerworld is ontstaan uit een samenwerking tussen vijf vrienden; de bierbroeders. De bierbroeders hebben allemaal een andere achtergrond van gezondsheidszorg en horeca tot vastgoed en ICT, maar zijn verbonden in de liefde voor speciaalbier. Vijf broeders, vijf voorkeuren. Maar een gedeelde passie om het lekkerste bier te vinden en te delen.

Dit resulteerde in een samenkomst van de vijf heren om samen te genieten van nieuwe bieren. Proefavonden waren geboren. Een korte toelichting met een stukje geschiedenis en smaakprofiel zorgt ervoor dat de avonden mooi gevuld zijn. Door het proeven van lekkere bieren, mooie herinneringen en gezelligheid ontstond een drang om deze beleving te delen met jullie. En omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan, is Beerworld ontstaan.


''Anyone can drink beer, but it takes intelligence to enjoy beer''


Geniet van onze bieren


Broeders' favorites

Informeren en inspireren

Wij willen onze passie met jou delen. De zoektocht naar het ideale biertje is een avontuur. En dat avontuur gaan we samen aan.

Hoe we dat doen? Via onze bierblogs en met simpele tools zoals het creëren van een smaakprofiel. Alle bieren op Beerworld hebben een smaakprofiel. Hierin geven wij aan welke tonen er in het bier zitten, hoe intens de smaak is en hoe de afdronk is. Door te klikken op items uit het smaakprofiel op de footer van elke pagina of op de product pagina, tonen wij je alle bieren die overeen komen met dat smaakprofiel.

Liever niet te moeilijk doen? Kies dan voor één van onze broeders' favorites. We garanderen je dat daar geen spijt van krijgt!

Wij vinden het belangrijk dat we weten wat we verkopen, anders kunnen we jou niet helpen het perfecte bier te vinden. Daarom proeven we alle bieren zelf. Wat wij zelf van de bieren vinden kun je lezen in onze bierblogs. Daar plaatsen we uitgebreide recensies van de bieren die wij hebben geproefd. En oh ja: dat proeven doen we voor jou hè, natuurlijk niet voor ons zelf. ;)
Laat ons je helpen

Beerworld richt zich op het aanbieden van (speciaal)bier in de breedste zin van het woord. En wij snappen dat speciaalbier overwhelming kan zijn.

Maar wij staan altijd voor je klaar. Heb je hulp nodig of ben je op zoek naar een persoonlijke aanbeveling? Contacteer één van de broeders, we hebben allemaal een eigen specialiteit. En dan helpen we je. Check onze specialiteit en onze contactgegevens hierboven.

Nu je het einde van de pagina hebt bereikt rest ons alleen nog te zeggen: check ons aanbod met mooie bieren en volg onze socials zodat je op de hoogte blijft van onze acties.


Met een goudgele groet,

Bas, Ricky, Max, Lars en Roel

Laat maar stromen
vloeibaar goud
drup voor drup
ijs en ijskoud
vanaf de bodem
tot de dop
ervaar de smaken
mout en gist
en geniet van de hop
Proef het geheime ingrediënt
een biertje smaakt pas goed
als je de liefde erin herkent.

Nieuw account registreren

Heb je al een account?
Log dan in Of Wachtwoord resetten